Ден на таланта

Фондация „Подобри“ организира Ден на таланта, който се проведе на 1. август от 19:00 ч. Сцена за талантливите местни участници беше Младежка сфера. Събитието е част от проекта „Шумен под Сферата“.

Вечерта се оказа вълнуващо и незабравимо изживяване за участниците. Те имаха възможност да се представят със своя любима песен, поезия или да свирят на музикален инструмент. Оказа се, че концертът беше изцяло на певческа вълна, което в никакъв случай не разочарова публиката. Тя успя да се наслади на прекрасните шуменски таланти и да се потопи в изпълненията им. 

На сцената се изявиха изпълнители от различни възрастови групи, като първо започнаха с най-малките таланти. Всеки участник се представи с едно изпълнение. Събитието беше чудесна възможност за първа изява и съвместен концерт с други талантливи младежи. 

Акустичното дуо Анна & Радо взеха участие в края на талантливите изпълнения с няколко популярни родни и чуждестранни хитове. 

Вечерта беше закрита с новоизгряващата група „DnD“, които развълнуваха Шумен със своя заряд и настроение. 

Денят на талантите завърши емоционално, а участниците получиха специален сертификат за приноса си в концерта.

Инициативата е част от проекта „Шумен под Сферата“ и се осъществява с финансовата подкрепа на ЕС по програма „Европейски корпус за солидарност“ и Център за развитие на човешките ресурси.