Green Talks vo.1 – Устойчив живот #БезОтпадъци – Уебинар

На 17.12.2020 г. от 18:30 ч. “Подобри” организира уебинар на тема “Устойчив живот #БезОтпадъци”, част от поредицата събития “Разговори на зелени теми” (Green Talks). Срещата ще обхване въпроси засягащи темата за устойчиво развитие, като акцент по време на уебинара ще бъде поставен върху намаляването на отпадъците в ежедневието и преминаването към един по-устойчив начин на живот.

👉🏻  Facebook събитие 👈🏻

По време на събитието първи гост-лектор ще бъде Блажка Димитрова, която е основател на сдружение “Нулев отпадък – България”. Тя ще сподели интересни трикове и съвети от кухнята на човек с нулев отпадък. Следващите гости са Павлина Малинова и Мариета Атанасова от интериорно студио DESIGNitsa, които ще споделят идеи за това как можем да превърнем дома и офиса си в едно по-устойчиво пространство. Те ще обърнат внимание и на различни практики за устойчив начин на живот.

Събитието “Разговори на зелени теми” е част от дългосрочна програма _Място България на сдружение „БГ Бъди активен“ за промяна на средата, в която живеем. През 2020 г. проектът “Партньорство за красива и чиста България” се реализира в шест града с подкрепата на Фондация Кока-Кола и ще обхване Пловдив, Варна, Русе, Шумен, Добрич и Силистра.

Местен партньор на инициативата е Подобри.