Бизнес Истории.

за проекта.

Идеята на  инициатива “Бизнес истории” да покаже на младите хора посредством събития, че има възможности навсякъде около нас и че стига да са по предприемчиви и активни, могат да променят живота си и средата.

Формата на събитието е следния:
– Гост-лектор споделя историята си, като очертава етапите си на развитие на него и бизнеса му, уроците, които е начил по пътя, какво го е вдъхновява и какви умения са нужни, ако искаш да достигнеш до неговото ниво.
– Следва  дискусия с публиката и коктейл за обмяна на контактил

Наша задача е с организацията на това събитие да покажем добрия пример, да им предоставим място за контакти от по-различен тип, които да им помогнат в тяхното развитие и реализация на идеите им.

С този проект се стремим да съберем и създадем общност от активни младежи, които говорят за бизнес и се обединяват около различни каузи.

Категория:
Предприемачество, Личностно развитие
Предишни гости:
Милен Врабевски, Владислав Кипров, Ивелин Михайлов, Атанас Атанасов, Валентин Върбанов, Емил Личев и Михаел Върбанов, Мартин Ангелов

По време на тези формати се запознах с изключително успешни хора, част от които сме приятели в момента и правим общ бизнес. Ако не бяха "Бизнес истории" не знам дали бих ги срещнал

Павлин Цанев