Изкуството говори.

За проекта.

Инициативата „Изкуството говори“ има за цел да срещне признати и вдъхновяващи хора на изкуството, които да представят своите истории, философия на живот и творчество, пред младежи и граждани от град Шумен. Желанието ни да представим различни и силни личности, които се занимават с изкуство и да предадем посланията, закодирани в творчеството им. Това е мотивът, който ни накара да организираме тази инициатива.

Разгръщането на теми, подчинени върху личността на артиста и тайните, скрити около творчеството му – пътищата към вдъхновението и силата за преодоляването на трудностите, биха били полезни за всеки млад човек, който иска да поеме по този път. Вярваме, че една по-лична среща, извън шаблона с признати „артисти“, ще вдъхне кураж на много младежи да повярват в себе си и мечтата си.

Client:
Mark Thompson
Services:
Design, Branding, Mobile
Project Link:
website.com

Срещата ми с "артиста" Валентина Йоргова беше беше изключително емоционална, защото много я харесвам. Благодарение на този формат е, освен автографа и книгата, успях да взама и много от нейната история и да разбера, кое я вдъхновява!

Юриета Иванова