арт тунел шумен.

за проекта.

Търсим подкрепа за да изградим “АРТ Тунел Шумен” –  креативна и функционална “открита галерия”, която е предназначена за излагане на изкуство на млади артисти. Нашата цел е да изкараме “по-непретенциозното” изкуство при хората, като дадем трибуна, платформа и свобода на младите творци да изпратят своите послания и да покажат тяхното изкуство. Тази открита галерия е предназначена и за всички местните школи по изкуства, училища, университет и институции, като имаме тяхното уверение, че ще се грижат за пространството и ще изпълват със стойност неговия тунел. Нека постигнем това заедно!

защо?

Предназначен за млади артисти

Непретенциозността на тунела и липсата на такси за използването му, ще направи проекта изключително отворен към млади артисти. Смятаме, че тунелът ще се превърне в точка на непрестанни изложби на млади автори.

Уникален дизайн

Дизайнът на Арт Тунел Шумен сам по себе си е изкуство и е способен да привлече вниманието на всекиго. Той предразполага и подканва всеки към себе си, за да разкрие какво крие в себе си.

Подходящ за различни изложби

Tунелът е проектиран така, че да приюти голям спектър от изложби, като например дигитално или изящно изкуство.

Преместваема конструкция

Конструкцията на тунела е мобилна и може да бъде поставена на всяка една точка в града или областта. Това ще помогне изкуството да достигне до възможно най-голям брой хора.

как да ни подкрепите?

За да научите повече за проекта, може да посетите неговия сайт. Може да ни подкрепите с:
DMS на номер 17 777 с текст ART
Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal на https://dmsbg.com/21209/dari-za-art-tunel-shumen/
Или чрез превод на:
Получател: Сдружение Български дарителски форум
Банка: Обединена Българска Банка
IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940
BIC UBBSBGSF
Основание на превода:Дарение за DMS ART